Πως να επιλέξετε τις κατάλληλες γόβες

Πως να επιλέξετε τις κατάλληλες γόβες

Οι γόβες ανέκαθεν ήταν η αιχμή του δόρατος για τις καλοντυμένες γυναίκες. Ένα παπούτσι ξεχωριστό, που κάνει κάθε γυναίκα να διαφέρει και να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος. Ένα καλό ζευγάρι από γόβες μπορεί να σας εκτοξεύσει και να ανεβάσει την ψυχολογία σας στα ύψη.

Πως όμως μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη γόβα για εσάς;

Κάθε γυναικείο παπούτσι ταιριάζει ανάλογα με την ενδυμασία που έχετε. Άλλα παπούτσια ταιριάζουν με το καλό παντελόνι και άλλες γόβες με το όμορφο φόρεμα. Ανάλογα την περίσταση, χρησιμοποιούμε και τα αντίστοιχα υποδήματα.

Τα γυναικεία παπούτσια είναι αρκετά περίπλοκα και ιδιαίτερα οι γόβες. Πρέπει να προσεχθούν πολλές λεπτομέρειες όπως το τακούνι, τα χρώματα,κ.α. Ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια θα ενισχύσει την εμφάνιση σας σε συνδυασμό με μακριές φούστες – ιδιαίτερα σε όσες γυναίκες έχουν μικρό πρόσωπο! Αντίθετα, ένα μεγάλο σε μήκος φόρεμα δεν απαιτεί ιδιαίτερα παπούτσια καθώς αυτά δεν θα είναι ορατά – ή θα είναι σπάνια.

Εαν προτιμάτε γόβες με διακοσμητικά στοιχεία όπως λουλουδάκια κτλ, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές αυτές οι λεπτομέρειες να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα ρούχα σας. Ένα λουλουδάκι στις γόβες μπορεί να είναι ωραίο για εσάς, όμως να μην ταιριάζει με κανένα σας ρούχο!

Ασφάλεια από τα τακούνια

Η ασφάλεια από τα τακούνια θα πρέπει να είναι υψηλής σημασίας για εσάς. Πόσες και πόσες φορές βλέπουμε άλλες γυναίκες να μην μπορούν να περπατήσουν ή ακόμα και να πέφτουν από τα υψηλά τακούνια; Μη κάνετε αυτό το λάθος στον εαυτό σας! Με τα ψηλά τακούνια στις γόβες μπορείτε να δείχνετε σούπερ σέξυ, όμως οι αστράγαλοί σας θα υποφέρουν! Θα πρέπει να επιλέξετε ένα τακούνι το οποίο θα σας αποφέρει καλή ισορροπία δίχως ιδιαίτερη προσπάθεια. Το παν, πέρα από το να δείχνετε σέξυ, είναι να νιώθετε άνετα!.

Ευελιξία

Τα υψηλότερα τακούνια προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία καθώς δείχνουν το πόδι πιο αδυνατισμένο και επιπλέον προσφέρουν έξτρα ύψος σε όλες τις γυναίκες!

Άνεση

Τα υψηλά τακούνια δεν πρέπει απαραίτητα να είναι «πολύ υψηλά τακούνια». Ακόμα και 7-8 εκατοστά τακούνι είναι άκρως αποδεκτό για καθημερινή, άνετη χρήση. Από ‘κει και πάνω το πόδι αρχίζει και κουράζεται και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές στη χρήση τους.

Σεξαπίλ

Τόσο τα σανδάλια με τακούνια όσο και οι μπότες με τακούνια είναι ιδιαίτερα σέξι και κάνουν όλες τις γυναίκες απίστευτα ποθητές. Προτιμήστε λεπτά ψηλά τακούνια με μέγιστο ύψος τα 8-10 εκατοστά για καθημερινή χρήση!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *